Restauratie


Wij streven altijd naar de originaliteit van jouw PorscheGarage Van den Brande staat gekend voor alle soorten restauratiewerken aan Porsche oldtimers, gaande van een kleine cosmetische ingreep tot een volledige restauratie. We nemen zowel de carrosserie (link naar pagina carrosserie) als het interieur onder handen. Zelfs spuit- en laswerken, doen we hier ter plaatse in onze garage. Enkel de lederbewerking geven we uit handen aan een expert voor het allerbeste resultaat. Interieurs worden nadien hier ter plaatse geïnstalleerd.

 

‘Wat wil je en wat verwacht je?
Waar ligt je nadruk op?’

Alvorens de werken aan te vatten, gaan we eerst in gesprek om te overleggen hoe ver je wil gaan in de restauratie van je oldtimer. ‘Wat wil je en wat verwacht je? Waar ligt je nadruk op?’ zijn vragen die we eerst helder willen stellen voor we aan het werk gaan.

Heb je zware schade aan je wagen? Onze garage is uitgerust met een Celette met richtmallen om het chassis van jouw wagen vakkundig in zijn oorspronkelijke vorm te herstellen. Een goed uitgevoerd richtwerk is immers cruciaal voor een goede uitlijning.

Zo veel mogelijk originele stukken!

Het hoeft niet gezegd te worden dat we de originaliteit van elke Porsche proberen na te streven. Originele stukken proberen we zoveel mogelijk te behouden zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Als er een bepaald onderdeel niet meer te verkrijgen is, zoeken we een manier om het te herstellen of zelfs opnieuw te maken.

 

Laten we kennismaken


Enkele van onze restauratie projecten

Garage Van den Brande heeft een ruime ervaring in het restaureren van alle Porsche modellen. We tonen hier een kleine selectie maar luisteren graag naar jouw verhaal en wensen. Aangezien we kwaliteit willen leveren en dit tijd vraagt, kunnen we maar een beperkt aantal restauraties per jaar inplannen.  Hierover maken we op voorhand duidelijke afspraken en brengen we je tussentijds op de hoogte van de vorderingen.