Onderhoud en herstellingen


Wij onderhouden
en herstellen alle
types PorscheBij Garage Van den Brande kan je terecht voor onderhoud en herstellingen van alle types van het merk Porsche. Zowel voor de eerste Porsche 356 als voor de nieuwste Cayenne, Macan of 992 en alles daartussen. Uiteraard maken we hierbij zoveel mogelijk gebruik van originele onderdelen.


Oldtimer
Rally?


Ook voor een voorbereiding op een toeristische oldtimer rally kan je bij ons terecht.

Je Porsche wordt technisch volledig nagekeken. We gaan na of de vloeistoffen op peil zijn en controleren de ophanging, remmen en lichten. Indien er voor jouw type wagen een veelvoorkomend en gekend probleem is dan kijken we hier ook naar. Indien gewenst, hebben we service kits voorhanden en kunnen we mee ter plaatse komen voor rally assistentie.


Hoe gaat het in z’n werk?


Je kan een bericht achterlaten op onze contactpagina of je contacteert ons via mail, telefoon of Whatsapp voor een afspraak. In het eerste geval contacteren we jou om de afspraak definitief vast te leggen. Je brengt je wagen binnen op het door jou gekozen moment en wij contacteren je meteen wanneer je je wagen weer mag ophalen. Indien er een diepgaander probleem is, contacteren we jou na het stellen van de diagnose en alvorens we de herstelling aanvatten. Bij zo’n diagnose gaan we door tot de kern. Een onderdeel vervangen zonder de oorzaak aan te pakken heeft immers weinig zin.