Motorrevisie


Laat ons je oldtimer nieuw leven inblazen.Bij Garage Van den Brande kan je terecht voor een complete revisie van de motor en versnellingsbak. We demonteren de motor of versnellingsbak van jouw Porsche oldtimer volledig om hem nieuw leven in te blazen. Wat is dat nu juist, zo'n revisie? Elk onderdeel wordt grondig nagekeken en gereinigd in de industriële wasmachine. We borstelen, slijpen en polijsten elk onderdeel om het terug in de oorspronkelijke staat te herstellen waardoor het nog jaren mee kan.

 

Zo veel mogelijk originele stukken.

In onze garage hebben we alle originele Porsche handleidingen voorhanden zodat we steeds de juiste toleranties voor jouw wagen kunnen nakijken. Wanneer een onderdeel echt niet meer bruikbaar is dan vervangen we het door een nieuw kwalitatief en, bij voorkeur, origineel stuk.

We overleggen eerst met jou wat mag uitgevoerd worden.

Wanneer de motor volledig gedemonteerd is, nodigen we je uit voor een gesprek om te overleggen hoe doorgedreven we de revisie zullen uitvoeren. We geven mee welke ingrepen noodzakelijk zijn voor de veiligheid van je wagen en wat optioneel is. Je mag van ons een eerlijk advies verwachten, steeds met de totale waarde van je wagen in het achterhoofd.

 

Laten we kennismaken


Enkele van onze revisie projecten

Bij Garage Van den Brande kan je terecht voor revisies van alle types motoren, zowel lucht- als watergekoeld. Klik verder om een selectie van onze projecten te bekijken. Bij aanvang van deze revisies werd steeds met de klant overlegd hoe doorgedreven de werken werden uitgevoerd.